Ciorba taraneasca de porc

de Sylvia in Ciorbe, 31 Iul 2010 | 17490 vizualizari

 

Este una din ciorbele mele preferate, cu orice carne, mi se pare foarte aromata si buna de la toate legumele puse in oala . Am facut de data aceasta reteta de la Medi , postat de www.bucatras.ro pentru ca mi-a furat ochii de cand am vazut-o. Aici este reteta : http://www.bucataras.ro/retete/9584/ciorba-cu-carne-de-porc-si-legume.html merita sa o vedeti.

 

INGREDIENTE

  •   Avem nevoie de :
  • 500 grame de carne de porc ( fara os am avut eu) nu foarte  grasa, taiata cubulete,
  • o ceapa mare si un fir de ceapa verde,
  • 2-3 cartofi taiati cubulete,
  • o mana de fasole verde taiata marunt,
  • ardei rosu taiat bucatele,
  • 2 morcovi taiati bucatele,
  • 3-4 rosii decojite,
  •  o crenguta de cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • bors (eu nu am avut prospat si am pus bors magic o lingura),
  • leustean ( nu fiti zgarciti cu doza)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de cand am inchis supapa. Intre timp ne ocupam de legume si le maruntim.

 Am mutat ciorba intr-un vas mai mare si am adaugat legumele maruntite si rosiile decojite taiate cubulete mic , toate cu  cu exceptia cepei verzi pe care am pus-o aproape la final.

 Lasam sa fiarba la foc mic, 12-15 minute si apoi dregem cu bors si sare daca mai trebuie. L-a sfarsit am adaugat o mana de leustean si cateva fire de patrunjel taiat nu foarte fin sa se simta aroma. A fost o ciorba execelenta, aromata si consistenta, Medi multumesc inca o data de reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

02.08.2010, 12:46

ce buna e ciorbita

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:17

am hotarat sa fie maine in meniu

Sylvia 1

06.11.2010, 11:42

Pofta mare sa aveti draga mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace